BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Politimann påkjørt av drosje i Bangkok



En politimann som ledet et mini-maratonløp i Bangkok, ble påkjørt av en drosje søndag morgen, og er det andre dødsfallet i den siste tiden for trafikkpoliti i tjeneste, opplyser politiet. Sjåføren hadde en promille på 2,87.

Dødsulykken skjedde klokken 06.00 foran et bussdepot i Bang Khen-distriktet i Bangkok, skiver The Nation.

Assada Jamniansri (54), assisterende trafikkinspektør ved Bang Khen politistasjon, ble påkjørt og slynget opp i luften av en taxi kjørt av en 40 åring. Politimannen ble fraktet til Bhumibol sykehus, der han døde av skadene.

Politimannen dirigerte trafikken under et minimaratonløp arrangert av Rajabhat Phra Nakhon-universitetet.

Politiet testet drosjesjåføren og fant ut at han hadde en promille på 2,87 , sammenlignet med den lovlige grensen på 0,5.

Drosjesjåføren hevdet at han ikke var beruset, og påsto at politibetjenten plutselig gikk ut for å sperre veien for ham slik at han ikke rakk å stoppe drosjen i tide. Han sa at han var på vei hjem etter å ha drukket med venner.

Politiet har siktet ham for promillekjøring med døden til følge.

I et annet tilfelle døde en trafikkpolitimann i Lopburi, som ble påkjørt mens han dirigerte trafikken tirsdag 16. april, av skadene sine søndag morgen. Politiets sykehus opplyser at Maj Piyanan Sisua, 39, døde på sykehuset kl. 08.53. Piyanan ble påkjørt av en bil i høy fart mens han dirigerte trafikken på Saraburi-Lomsak Road i Lopburi klokken 18.00.

Han skulle opprinnelig flys med helikopter til politisykehuset, men transporten måtte avbrytes på grunn av hans tilstand. Politimannen ble innlagt på Lopburi-sykehuset klokken 23 samme dag, og ble overført til politisykehuset den 18. april.

Kilde: The Nation
RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand